Akutne ozljede lokomotornog sustava

Održat će se 12. studenog 2022. godine u hotelu Radisson Blu u Splitu, s početkom u 09:00 sati.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

S ponosom najavljujemo da specijalna bolnica Akromion nakon pune tri godine ponovno održava sad već svoj tradicionalni simpozij pod naslovom „Gdje završava konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji” “Akutne ozljede lokomotornog sustava”

Hotel Radisson Blu, 12. studenog 2022. godine s početkom u 09:00 sati.

Proteklih godina je na simpoziju u Splitu sudjelovalo više od 200 liječnika obiteljske medicine, ortopeda i traumatologa, fizijatara i liječnika drugih specijalnosti i fizioterapeuta iz cijele Hrvatske.

Izniman interes stručne javnosti potvrda je timu Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion da nastavi s prenošenjem saznanja o novijim dijagnostičkim i terapijskim postupcima i metodama, a sve s ciljem da omoguće što brži i kvalitetniji oporavak pacijenata nakon završenog postupka.

Potrebno je naglasiti kako će ovaj simpozij Hrvatska liječnička komora bodovati sa sedam bodova. Zanimljiva predavanja i rasprave s uzvanicima vodit će prof.dr.sc. Miroslav Hašpl, prof.dr.sc. Nikola Čičak, dr.sc. Denis Tršek, dr.sc. Hrvoje Klobučar, Damir Starčević dr.med., Nenad Medančić, dr.med., Borna Strahonja, dr.med., Tomislav Tabak, dr.med., Dražen Lovrić, dr.med., Mario Španić, dr.med., Giorgina Gasparini Špoljar, dr.med, spec. anesteziolog, Dalibor Franćeski, dr.med., prof.dr.sc. Goran Marković, Aida Filipčić, dr.med., te fizioterapeuti Martina Kocijan i Tomislav Lauš i naš vanjski suradnik iz Slovenije prof.dr.sc. Rok Vengust.

Sudjelujte na simpoziju
bez kotizacije!
“Dođite i uvjerite se zašto se olimpijski pobjednici s punim povjerenjem prepuštaju u ruke našim liječnicima “
Simpozij je bodovan od strane Hrvatske liječničke komore
Simpozij je bodovan od strane Komore fizioterapeuta

Sponzori