Skip to main content
Akromion simpozij > Uvod

Akromion simpozij 2024.

Velika dvorana hrvatskog katoličkog sveučilišta
Ilica 242, Zagreb
subota, 9. ožujka 2024. godine.

S ponosom najavljujemo da Specijalna bolnica Akromion nastavlja sa održavanjem tradicionalnog simpozija pod naslovom „Gdje završava konzervativno, a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji”. Ovogodišnja tema simpozija glasi:“Dvojbe u koštano-zglobnoj kirurgiji – naša rješenja.”

Cijenjene kolegice i kolege, poštovani suradnici i dragi prijatelji,

Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na tradicionalni godišnji Simpozij bolnice Akromion „Gdje prestaje konzervativno i započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji“ koji i ove godine organiziramo u suradnji s Hrvatskim katoličkim sveučilištem. 

Simpozij će se održati u Velikoj dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta u subotu, 9. ožujka, 2024. s početkom u 8.30 sati. Ovogodišnja tema nosi naslov „Dvojbe u koštano-zglobnoj kirurgiji – naša rješenja“. Želja nam je prikazati stručno zahtijevne i znanstveno provokativne izazove u području ortopedije, radiologije i fizikalne medicine. Simpozij je namijenjen liječnicima obiteljske medicine, ortopedima i traumatolozima, radiolozima, fizijatrima i fizioterapeutima i bodovat će se od strane Hrvatske liječničke komore i Hrvatske komore fizioterapeuta.

Želimo vam dobrodošlicu uz napomenu da će bodove ostvariti isključivo oni sudionici koji popune pristupnicu na našoj web stranici do 23. veljače 2024., zatim potvrde svoj planirani dolazak putem e-pošte do 29. veljače 2024. i potvrde svoje prisustvo na dan održavanja seminara 9. ožujka 2024. u 8.30 sati ujutro i u 13.30 sati po završetku Simpozija kad će se kompletirati potvrda o sudjelovanju. Sudionici s nepotpuno popunjenim pristupnicama te sudionici koji ne potvrde svoje prisustvo i na početku i na kraju Seminara neće ostvariti potvrdu nadležne komore.

Veselimo se zajedničkom druženju i edukativnim diskusijama!

Voditelji Simpozija

doc.dr.sc. Hrvoje Klobučar, v.r.

doc.dr.sc. Denis Tršek, v.r.

Važna napomena

Potrebno je naglasiti kako će ovaj simpozij Hrvatska liječnička komora bodovati sa sedam bodova. Zanimljiva predavanja i rasprave s uzvanicima vodit će prof.dr.sc. Miroslav Hašpl, prof.dr.sc. Nikola Čičak, dr.sc. Denis Tršek, dr.sc. Hrvoje Klobučar, Damir Starčević, dr.med. doc.dr.sc. Katarina Barbarić-Starčević, dr.med., Nenad Medančić, dr.med., Borna Strahonja, dr.med., Tomislav Tabak, dr.med., Aida Filipčić, dr.med, Dražen Lovrić, dr.med., Stjepan Dokuzović, dr.med, Mario Španić, dr.med., Ivan Putica, dr.med., Grgur Matolić, dr.med.,  te fizioterapeuti Martina Žunac i  Marko Zrnić.